VORES PROJEKTER

Specialdesignet slambassin til NCC’s skybrudstunnel

 

10. november, 2023


For tredje gang har vi fået muligheden for at samarbejde med NCC og levere et komplet, specialdesignet slambassin til deres projekt på Kalvebod Brygge i København, hvor de bygger en skybrudstunnel for HOFOR.

 

Slambassinet til NCC bød på en række unikke udfordringer, og måtte designes og udformes helt specielt for at få så stor volumen som muligt på en byggeplads med begrænset plads.

Vores løsning består af vores 2 meter høje L-elementer, der er tilpasset og støbt efter særlige mål for at leve op til NCC’s krav og ønsker.


Slambassinets bruges som depot for det materiale, der udbores ved konstruktionen af skybrudstunnelen. Materialet bundfæller (sedimenterer) i slambassinet og kan herefter nemt læsses og transporteres væk fra byggepladsen.

 

Vi er glade og stolte af at kunne levere en unik løsning, der passer til vores kundes behov.

 

Kalvebod Brygge skybrudstunnel skal være med til at sikre København mod oversvømmelser, når der kommer skybrud. Tunnelen kan opbevare 10.000 m3 vand, indtil der er plads på rensningsanlægget, skriver HOFOR på deres hjemmeside.


Læs mere om skybrudstunnelen på HOFORs hjemmeside her.

VI KAN OGSÅ HJÆLPE DIG


Læs mere om vores L-elementer under PRODUKTER.


Eller kontakt os for at høre mere om projektet, eller hvordan vi kan hjælpe dig.


4 komplette anlæg leveret til selvbetjent materialeafhentning hos Materialegården


24. oktober, 2023


HC Betonelementer har produceret og leveret betonelementerne til fire komplette anlæg for Materialegården på Fyn og i Jylland. Anlægget er lavet til opbevaring af forskellige materialer – grus, sten, flis, bark, osv. – som kan hentes på alle tider af døgnet. Alt er selvbetjent.

 

Målet med anlægget var at lave et fleksibelt system, som kan skaleres. Hele anlægget er omkranset af en række 2 meter L-elementer. Herefter er A-elementer placeret vinkelret på L-elementerne for at skabe de forskellige rum til materialerne. A-elementerne kan nemt flyttes, så de enkelte materialerum kan skaleres i størrelser.

 

Vi har knoklet for at få de mange betonelementer klar og leveret til vores kunde.


Vi startede med at levere elementer til materialepladsen i Nyborg i marts, herefter til endnu en plads i Odense i maj, så i Middelfart i juni, og er netop i dag færdige med pladsen i Fredericia. Nu tager vi hul på de to næste pladser, der skal sættes op.

 

Det er en fornøjelse at se det endelige resultat, når alt er færdigt.

VI KAN OGSÅ HJÆLPE DIG


Læs mere om vores L- og A-elementer under PRODUKTER.


Eller kontakt os for at høre mere om projektet, eller hvordan vi kan hjælpe dig.


SÆRLIGE L-ELEMENTER TIL DSB


14. marts, 2023


HC Betonelementer har netop støbt og leveret denne ordre til DSB, som bygger nye værksteder i Næstved, København og Brabrand.


Ordren kom fra MJ Eriksson og lød på 6 stk. L-elementer på 3,6 meter i højden. Men så var der lige et særligt ønske – der skulle nemlig føres et Ø1400 mm rør igennem, så vi måtte støbe 2 elementer med hver en halv udsparing.


Vi fik ordren torsdag og allerede til mandag, havde vores dygtige hustømrer, Dalby Byg ApS, bygget formen, så støbningen kunne begynde.

VI KAN OGSÅ HJÆLPE DIG


Læs mere om vores L-elementer under PRODUKTER.


Eller kontakt os for at høre mere om projektet, eller hvordan vi kan hjælpe dig.


KÆMPE-ELEMENT TIL RØDBY FÆRGEHAVN


15. december, 2022


Vi har støbt det til dato største element nogensinde til Rødby Færgehavn. Elementet er en del af den nye havnekaj og måler 6 x 3 x 0,42 meter, med en vægt på 17,4 tons. Det er støbt i ekstra aggressiv C40 beton, der tåler saltvand.

VI KAN OGSÅ HJÆLPE DIG


Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.


L-ELEMENTER TIL HUNDESTED HAVN


15. november, 2022


9 stk. L-elementer på vej til Hundested fra HC Betonelementer A/S

Havnefoged på Hundested Havn, Søren Brink, har netop fået leveret 9 stk. L-elementer på 3 meters højde til sin materialeplads. Et element vejer 4 ton, så der var godt læs på vognen, da fragtmanden kørte af sted fra vores fabrik i Næstved.


På Hundested Havn benytter de L-elementer til opmagasinering af forskellige materialer, fx træstammer, træflis, sten, sand osv.. Det er smart, for L-elementer fra HC Betonelementer har indstøbte kugleanker, så elementerne kan flyttes rundt på havnen efter behov.

L-elementer produceres i forskellige størrelser efter kundens ønsker og behov.

VI KAN OGSÅ HJÆLPE DIG


Læs mere om vores L-elementer under PRODUKTER.


Eller kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.


VI KAN OGSÅ HJÆLPE DIG!