VORES PROJEKTER

SÆRLIGE L-ELEMENTER TIL DSB


14. marts, 2023


HC Betonelementer har netop støbt og leveret denne ordre til DSB, som bygger nye værksteder i Næstved, København og Brabrand.


Ordren kom fra MJ Eriksson og lød på 6 stk. L-elementer på 3,6 meter i højden. Men så var der lige et særligt ønske – der skulle nemlig føres et Ø1400 mm rør igennem, så vi måtte støbe 2 elementer med hver en halv udsparing.


Vi fik ordren torsdag og allerede til mandag, havde vores dygtige hustømrer, Dalby Byg ApS, bygget formen, så støbningen kunne begynde.

VI KAN OGSÅ HJÆLPE DIG


Læs mere om vores L-elementer under PRODUKTER.


Eller kontakt os for at høre mere om projektet, eller hvordan vi kan hjælpe dig.


KÆMPE-ELEMENT TIL RØDBY FÆRGEHAVN


15. december, 2022


Vi har støbt det til dato største element nogensinde til Rødby Færgehavn. Elementet er en del af den nye havnekaj og måler 6 x 3 x 0,42 meter, med en vægt på 17,4 tons. Det er støbt i ekstra aggressiv C40 beton, der tåler saltvand.

VI KAN OGSÅ HJÆLPE DIG


Kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.


L-ELEMENTER TIL HUNDESTED HAVN


15. november, 2022


9 stk. L-elementer på vej til Hundested fra HC Betonelementer A/S

Havnefoged på Hundested Havn, Søren Brink, har netop fået leveret 9 stk. L-elementer på 3 meters højde til sin materialeplads. Et element vejer 4 ton, så der var godt læs på vognen, da fragtmanden kørte af sted fra vores fabrik i Næstved.


På Hundested Havn benytter de L-elementer til opmagasinering af forskellige materialer, fx træstammer, træflis, sten, sand osv.. Det er smart, for L-elementer fra HC Betonelementer har indstøbte kugleanker, så elementerne kan flyttes rundt på havnen efter behov.

L-elementer produceres i forskellige størrelser efter kundens ønsker og behov.

VI KAN OGSÅ HJÆLPE DIG


Læs mere om vores L-elementer under PRODUKTER.


Eller kontakt os for at høre, hvordan vi kan hjælpe dig.


VI KAN OGSÅ HJÆLPE DIG!